Üdvözöljük

Rólunk

Egyetlen, nemzetközi szinten is elismert steakhouse Magyarországon, a WORLD LUXURY RESTAURANT AWARDS “BEST LUXURY STEAKHOUSE IN HUNGARY” és a “LUXURY INTERIOR DESIGN/ARCHITECTURA IN EUROPE” kategóriák díjazottja.

Az igazi steak kedvelőknek a Prime Steak & Wine maga a steak mennyország, ahova muszáj ellátogatni, ahogy Mel Gibson, Tom Hanks, Melissa McCarthy, Ronaldino, Harrison Ford, Jason Momoa, Henry Cavill, vagy Robin Cook se hagyta ki Budapest legnépszerűbb steakhouse éttermét.

A 100 fős elegáns, luxus színvonalú étterem ideális helyszín egy fontos üzleti megbeszélésre, romantikus vacsorára, születésnap, házassági évforduló méltó megünneplésére.

Az étterem eleganciáját az egyedi belsőépítészet, az 5 m belmagasságú üvegezett mennyezet, bőrkárpitozott falak, ónix féldrágakőből készült hatalmas bárpult, és fekete Baccarat kristálycsillárok biztosítják.

Steak választékunk az országban egyedül álló. A legmagasabb Prime minősítésű amerikai Usda, Omaha, Creekstone, Ausztrál Wagyu, Argentin, Brazil, Uruguay Angus húsokból tökéletesre sütött Filet Mignon, Rib-Eye, New York Strip, Tomahawk, Porterhouse steakeket közel 20 féle körettel és változatos szószokkal kínáljuk.

A steaket kevésbé kedvelő vendégeink a nemzetközi és magyar konyha olyan népszerű ételei közül választhatnak, mint pl. beluga kaviár, halak, tenger gyümölcsei, wagyu burger, borjú bécsi, libamáj.

A kiváló ételek mellett prémium italok, látványos koktél különlegességek, több mint 200 féle, a legjobb hazai és külföldi borászatok pincéiből származó bor- és pezsgő kínálatunk, valamint az általunk nyújtott magas színvonalú kiszolgálás a garancia a tökéletes kulináris élvezetre.

Térkép megnyitása

PARKOLÁSI LEHETŐSÉGEK

Sas utcában és a környező utcákban
Szent István tér alatti mélygarázsban (150m)
Sas utca – Arany János utca sarkán a Bank Center mélygarázsában (150m)

NYITVATARTÁS
Kedd-Péntek: 18:00-23:00
Szombat: 12:00-23:00
Vasárnap: Zárva
Hétfő: Zárva
(Utolsó rendelési időpont a zárást megelőzően 1 órával)

MOZGÁSKORLÁTOZOTT VENDÉGEK
Sajnos az étterem kialakítása nem felel meg a speciális igényekkel rendelkező vendégeknek, de természetesen szívesen fogadjuk a kerekesszékkel érkező vendégeinket is. A bejáratnál három, míg a mosdóknál egy lépcsőfok található. Kérjük, hogy foglalás során jelezze igényét, hogy kollégáink segítségükre lehessenek.

CSECSEMŐK ÉS KISGYERMEKEK
A magas színvonalú gasztronómiai élmény mellett nagy figyelmet fordítunk arra is, hogy a vendégek jól érezzék magukat és egy kellemes estét töltsenek el nálunk finom ételekkel, kiváló borokkal, kellemes társaságban.

A vacsora 2-3 órás időtartama túl hosszú és unalmas lehet a gyerekeknek, ezért, ha nem tudják megoldani a gyermekek elhelyezését, kérjük gondoskodjanak arról, hogy a gyerekek szaladgálással, hangoskodással, tableten, telefonon történő hangos játékkal, mese hallgatással ne zavarják a többi vendéget.

KÜLÖNLEGES ALKALMAK

Elegáns asztaldekorációval, pezsgő, virág, vagy születésnapi torta előzetes megrendelésével segítünk vendégeinknek még emlékezetesebbé tenni a születésnapot, házassági évfordulót, eljegyzést, vagy bármilyen fontos eseményt.

Ha szeretné, hogy hűtött pezsgő várja érkezéskor, válasszon egyet borlapunkról és jégvödörben az asztala mellé készítjük (borlapunk kínálata megtalálható honlapunkon: www.primesteakhouse.hu), vagy szívesen beszerezzük és az asztalra helyezzük párja kedvenc virágát is.

Cukrászaink 6,12,16 szeletes csokoládé, eper, karamell, dió, túró ízesítésű születésnapi tortákat készítenek, amit villogó fények, tűzijáték és Happy Birthday zene kíséretében szervírozunk.

AJÁNDÉKUTALVÁNYOK

Ajándékozzon különleges étkezési élményt Prime Steak & Wine ajándékkártyával.

Az elegáns, arany színű plasztik ajándékkártyára az Ön által meghatározott összeg kerül feltöltésre. Az összeg megfizethető előre történő utalással, és a beérkezést követően a megadott címre postázzuk a kártyát. Készpénzzel vagy bankkártyával történő fizetést követően azonnal átvehető az étterem recepcióján. Az ajándékkártya megjelenése és használata is olyan, mint egy bankkártya – vacsora végeztével csak adja át kollégánknak.

KISÁLLATOK
Éttermünkben szívesen látjuk a szocializált kisállatokat, de kérjük, hogy a székek, kanapék helyett az asztalok alatt/mellett helyezzék el őket.

FIZETÉSI MÓDOK
Készpénz: HUF, USD, €

Bankkártya: VISA, MASTERCARD, AMEX

DRESSZ KÓD
Éttermünkben nincs szigorú dressz kód, de megköszönjük, ha edzőruha, jogging, strandpapucs helyett a helyhez és az alkalomhoz illő öltözetben érkezik.

ÜZLETVEZETŐ
Kovács Béla

Asztalfoglalás

Asztalfoglalását nyitvatartási időben a +36 70 331 8666 telefonszámon, vagy 0-24 órában az OpenTable online foglalási rendszerén keresztül is leadhatja.
7 fő feletti foglalást kizárólag az info@primesteakhouse.hu email címen fogadunk.
Asztalt a foglalás időpontjától kezdődően 2 főig 2 óra, 3-4 fő esetén 3 óra, 5 fő felett 3,5 óra időtartamban biztosítunk. Ha ennél hosszabb ideig szeretne maradni, kérjük a foglalás során jelezze.
Asztalát 15 percig tartjuk. Kérjük jelezze késését telefonon, hogy elkerülje foglalása esetleges törlését.

 

CSOPORT FOGLALÁSOK

Örömmel fogadunk csoportokat, nagyobb társaságokat, de a rendszeressé vált lemondások miatt kedd, szerda csütörtök este 10 fő felett, péntek-szombat estére 7 fő feletti asztalfoglalást csak 10.000.-Ft/fő előleg megfizetése mellett biztosítunk.

Előleg megfizethető:

Bankszámlánkra történő utalással

Online fizetési linken bankkártyával

Bankkártyára történő távoli terheléssel

Személyesen az étterem recepcióján

Adatok az előleg forintban történő átutalásához:
CÉG NEVE: PRIME BELVÁROS KFT.
BANK NEVE: MKB BANK NYRT.
BANKSZÁMLA SZÁMA: 1030 0002 1331 2282 0001 4902
IBAN: HU72 1030 0002 1331 2282 0001 4902
SWIFT KÓD: MKKBHUHB
(Kérjük a közleményben a nevet és a foglalás dátumát feltüntetni)

Ha az előleget bankkártyára történő távoli terheléssel szeretné megfizetni, kérjük hívjon minket a terhelendő bankkártya adataival az étterem nyitvatartási idejében.

Módosítás: Létszámváltozást az időpontot megelőzően 24 órával tudunk elfogadni. Ha vendégek létszáma változna, kérjük mielőbb tájékoztassa éttermünket.

Lemondás: Asztalfoglalását legkésőbb a foglalás időpontja előtt 48 órával az info@primesteakhouse.hu email címre küldött emailben minden következmény nélkül lemondhatja, és az előleg teljes összege visszatérítésre kerül. Késedelmes lemondás esetén, vagy ha a csoport nem, vagy nem teljes létszámmal érkezik meg, az előleg nem kerül visszafizetésre.

Fontos információk: Kérjük, hogy a foglalás időpontjára a csoport minden tagja érkezzen meg, mert a késések felboríthatják az ételek elkészítésének és a felszolgálás folyamatát. Kérjük jelezze felénk a csoport késését telefonon, hogy elkerülje a foglalás esetleges törlését

Ablak bezárása